KEVIN TRIGUERO

Familjen

P7770893P7770873P7770865P7770875P7770856P7770911P7770917

 

Det är lite knäppt när jag ser på dessa bilder och kommer till insikt med att det börjar bildas en liten familj runt omkring mig. Det är inte längre bara jag utan nu är vi en liten trio med släkt och vänner runt om vilka bryr sig väldigt mycket om oss. Jag känner mig helt plötsligt väldigt vuxen och undrar såklart vart alla år tagit vägen. Det känns inte alls länge sedan jag var 20 och allt detta kändes främmande. Jag är ändå väldigt glad över hur situationen ser ut och jag hade inte önskat andra människor i min omgivning. Ensam är stark men vi tillsammans är vi oslagbara.

Min outfit:
Skjorta: Zara | Byxor: Zara | Skor: Axel Arigato

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej jag måste säga att jag tycker att du ör en djurplågare!!!
  Hur kan du springa me din Lilla valp? Gå 8km???? E du helt funtad?!?!?! Du borde läsa på lite innan du gör sånt övergrepp mot din lilla valp. Om du älskar honom så läser du på! Du fattar l att man inte kan tan han så mkt som du gör me löpning mm när hand skellett ännu inte e färdig utvecklad! Fy skäms Kevin!!! Har diggar dej men nu slutar jag lösa din blogg för jag tänker inte läsa en djurplågarland varda

  Zara 2015-06-21 21:35:13
  Svara
  • Svar på Zaras kommentar.

   Zara du kan vara lugn, han mår kanonbra. Jag vet mycket väl att han fortfarande är en valp och att han fortfarande utvecklas. Jag är inte ute och springer med honom, dels för att han är för ung för det och dels för att han går kors och tvärs framför en så det skulle ändå inte funka. Det du har sett är en bild tagen när hand springer ett par meter. Jag lovar han lever bättre än många personer som du ser dagligen ute på stan. Jag tycker du ska ta det lugnt med det du skriver och inte döma allt för hårt.

   kevin 2015-06-21 22:02:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!