KEVIN TRIGUERO

Herrmode i vardagen

kevin-metromodekevin-metromodekevin-metromodekevin-metromodekevin-metromode

 

Varit på möten hela förmiddagen och nu börjar det bli dags att röra mig mot gymet och träna min kunder. Var själv ute och gick en 6km imorse och det finns ett ryggpass på schemat för idag. Lite enklare klädd idag men ändå väl nog för mina möten, en aning för kallt dock. Jag tycker det är jobbigt hur vädret skiftar så mycket under dagen och att det kan gå från varmt till kallt på nolltid. Antar att jag får börja ta med en tröja vart jag än går.

Min Outfit:
Tee: Fifth Ave Shoe Repair | Byxor: Zara | Skor: Axel Arigato | Datorväska: Happy Plugs | Klocka: Nick Cabana | Armband: Noie

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Kan inte du lägga upp vad du äter under en vanlig dag? och skiljer det sig mycket beroende på om man är tjej eller kille?
  gryyym och inspirerande blogg! kram

  Pauline 2015-06-23 15:27:41
  Svara
  • Svar på Paulines kommentar.

   Hej Pauline!

   Tack för dina fina ord och för att du läser bloggen. Sommaren ser såklart lite annorlunda ut än när terminerna startar men självklart kan jag skriva om det. Det kommer under veckan så håll utkik.

   Kram!

   kevin 2015-06-28 10:13:23
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!