KEVIN TRIGUERO

Sommar och skratt med Top model vänner

kevin-metromodeP7780049kevin-metromodekevin-metromode

 

Efter jobbet i förmiddags drog jag och Ellinor iväg på LostandFound eventet ute på Härinne Slott. På väg dit mötte vi upp ett bekant ansikte för alla er som följde Top Model Sverige, nämligen *Macadamian nuts”. Sanel bor i Härnösand och överraskade mig igår när han från ingenstans skriver på min instagram ”ses imorn”. Jag kände mig tvungen att ringa upp han direkt och höra om det var sant och mycket riktigt så skulle han med på eventet idag. Jag gillar verkligen Sanel, han är en kille med ett otroligt stort hjärta och jag ser så mycket talang i honom. Vi skrattar åt det mest löjliga ihop och trots den korta tiden vi tillbringa ihop i Syd Afrika så känner jag att det är honom jag kommit allra närmst.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!