Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Nu kommer värmen

    

Nu kommer värmen till oss och då blir det äntligen läge att plocka fram badbyxor och linneskjortan från garderoben och bege sig till någon skön badplats. Det känns som om sommaren bara förskjuts hela tiden och det gör mig frustrerad. Jag tränar hårt hela året för när sommaren kommer kunna njuta av några lättklädda månader men inte ens det får jag nu. Visst jag mår kanonbra men det finns också ett annat syfte vilken jag uppskattar och längtar till varje år. Jag älskar enkelheten med sommaren, att kunna ta på mig flipfloppen, shortsen och linneskjorta på dagen och på kvällen beroende på vad man gör lyxa till det med ett par sommarkorta byxor, en kortärmad skjorta och snygga sandaler. Jag mår bra av den känslan och jag önskar jag kunde få uppleva den lite oftare.

Short: OAS | Linneskjorta: Dstrezzed | Solglasögon: LeSpecs | Halsband: Falling whistles

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind