Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

På Arlanda påväg till Barcelona

   
    
    
 
Nu åker jag och Ellinor på semester till Barcelona. Vi sitter på Arlanda och njuter av en kaffe innan avgång. Det är alltid en underbar känsla när man ska iväg någonstans och har massa roligt planerat. Detta blir första utlandsresan som jag och Ellinor är tillsammans på i år, helt ärligt var det ett bra tag sedan vi var iväg tillsammans. Vi reser en hel del båda två men oftast i olika sammanhang där den andre inte kan följa med av olika anledningar. Jag har sett fram emot den här dagen väldigt länge och nu är den äntligen här. 

Ett litet tips till er som reser mycket eller vilka ska resa i sommar är att ta med en/flera matlådor att ha på planet. Oftast flyger man under många timmar och trots att det finns mycket att hanlda på flygplatser hittar man inget nyttigt eller prisvärt. Med lite planering kan man se till att man har god mat med sig och dessutom undviker man att få i sig massa onödigt skit. Jag har som vana att alltid flyga med matlådor vart jag än ska och det har aldrig varit ett problem när jag gått förbi kontrollen. Dricka får man dock handla efter man passerat kontrollen. 

Idag var Ellinor och jag förbi Vapiano och åt lunch innan vi rörde oss mot Arlanda. Vi passade på att ta köpa med oss två matlådor vilka ska ätas på planet. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Trevlig sommar till er bägge och Njut nu av varandra och sommaren!
  P.s. Vem tar hand om lilla Frankie?
  Kram Ewa

  Ewa B 2015-07-03 21:06:18
  Svara
  • Svar på Ewa Bs kommentar.

   Hej Ewa! Tack snälla och detsamma till er. Frankie får spendera en kort tid ute på landet hos Ellinors mormor. Han har det nog jättebra där =) Kram

   kevin 2015-07-04 19:46:39
   Svara
 • Trevlig sommar till er bägge och Njut nu av varandra och sommaren!
  Kram Ewa

  Ewa B 2015-07-03 21:04:21
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!