Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Vacker utsikt och bra mat i Barcelona

P7780454P7780465P7780502P7780509P7780518P7780525

 

Ligger väl inte riktigt med i tiden men jag försöker hålla mig uppkopplad så ofta som möjligt. Igår blev det dessutom en hel dag med fest, först dagsfest utomhus och det fortsatte in på småtimmarna i vår lägenhet.

Kvällen innan tillbringade jag ute på terassen i lägenheten med Ellinor och njöt av den fina utsikten och solnedgången. Vi behövde lite tid för oss själva för att landa i att vi var på semester utan några som helst måsten. Senare på kvällen gick vi och åt middag på en utav Barcelonas godaste och mest hälsosamma restauranger. Jag skrev för ett par veckor sedan om Flax & Kale och kan varmt rekommendera er dit om ni vill äta gott och nyttigt. Det ligger inte alls långt från från La Ramla utan bara en tvärgata och sedan 500 meters gång.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!