Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Sushi under semestern

P7780666P7780642P7780660P7780652P7780650

 

Det blir väldigt lätt att semestern kretsar kring sol, bad och goda måltider och för mig är det lika viktigt att jag får njuta av dessa stunder som när jag njuter av min strikta kost och träning under resterande del på året. Vi åt magiskt god sushi till middag igår kväll. Vi hade beställt en så kallad ”båt” vilken innehåller en grym blandning olika sushibitar. Jag åt tills jag inte orkade mer och njöt utav varje tugga. Det är fantastisk upplevelse att äta vällagad mat och dela denna upplevelse med vänner.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!