Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

God och hälsosam maträtt 

P7780824P7780837P7780860P7780884P7780872P7780874P7780876

 

Delade en utav de mysigaste kvällarna på långt tid med vänner igår. Vi grabbar tog på oss ansvaret att förbereda en god middag till tjejerna igår och överraskade dem med en grym uppsättning ute på terassen. Vi lagade lite olika hamburgare vilka istället för bröd hade aubergine som botten och där vi hade rostat nötter och gjort en riktigt god guacamole till. Jag lagade också min morots- och pumpapuré som smakar helt fantastisk och är supernyttig.

Recept för 4 pers:

8 morötter
1 butternut pumpa
1 stor lök
1/2 tumme chili
1/2 tumme ingefära
Kokosmjölk

Hacka pumpan och morötterna i bitar och låt dem koka tills dem blir mjuka. Finhacka löken, chilin och ingefära. Fräs dessa tillsammans tills de blir gyllenbruna. Försiktig med värmen så att inte de bräns. Häll därefter två glas kokosmjölk i stekpannan och ett glas kokvattnet för att få med smakerna. Ta dem mjuka grönsakerna och häll över dessa i stekpannan tillsammans med det andra som du fräst och kokosmjölken och låt det koka vidare i ett par minuter. Ta en mixer och mixa hela koket till en puré och krydda med salt och peppar efter eget behag. 

Nu har du en grymt god och hälsosam puré att servera till maten.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!