Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Hyra lägenhet i Barcelona

P7780731P7780729P7780732P7780733

 

 Vår nya lägenhet har även denna en grym terass med utsikt över Barceloneta, Raval, Gothic och Born. Terassen är enorm och ger oss 360 utsikt över stan vilket är sjukt underbart. Jag kan varmt rekommendera dig att hitta ett boende i området om du besöker Barcelona, tillgängligheten till strand och innerstan är oslagbar. Vi hittade denna lägenhet via Airbnb men det finns även andra sidor där du kan söka efter lägenheter att hyra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!