Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Träning och njutning

P7780795P7780804P7780823P7780821

 

Wow vad tiden går fort, eller det känns iallafall så. Våra två veckor i Barcelona är nu över och imorgon sitter vi på flyget på väg hem till Sverige. Det är med blandade känslor som jag lämnar Spanien för denna gång. Jag ser ändå fram emot att komma hem och träffa Frankie och också att återuppta mina rutiner. Det har blivit väldigt mycket gott på den här resan men jag har också kompenserat det med en hel del träning. Jag hittade i början på veckan en MMA-klubb och har sedan dess kört 5 pass på klubben och 3 gympass. Jag får sådan lugn i kroppen när jag tränar och kan njuta utav allt annat på ett mycket bättre sätt.

Barcelona är en fantastisk stad som jag verkligen älskar.  Staden har väldigt många sidor och det är just vad jag gillar. Dessutom trivs jag väldigt bra med sol och värme. Jag känner för första gången i mitt liv att jag uppskattar en stund i skuggan, gärna under ett träd och en aning svalkande bris. Dessa två veckor har väckt lite tankar och nu ska jag återvända hem och fundera på hur framtiden ska se ut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Verkar varit en grym semester!! Ses snart!

  Martin Hansson 2015-07-18 13:15:33
  Svara
  • Svar på Martin Hanssons kommentar.

   Ja, det har varit helt underbart! Mycket sol, värme, träning, god mat och framförallt bra sällskap. =) Spanande resmål du verkar vara på. God mat och gott vin antar jag? Du ser ut att ha det ganska trevligt, fortsätt njut! kram

   kevin 2015-07-18 18:15:17
   Svara
 • Kanske borde du investera i en ”weekendlägenhet” i Barcelona.
  Barcelona ligger ju inom nära avstånd från Sverige och har bra flygförbindelser.
  Då kan ni sticka ner till BCN när ni vill över en weekend och få lite sol och annan atmosfär.
  Dessutom tror jag det är en bra investering, då bostadspriserna i BCN stiger hela tiden.

  Que opinas sobre este idea?

  MiaZ 2015-07-17 10:45:32
  Svara
  • Svar på MiaZs kommentar.

   Bra poäng och tanken har slagit mig många gånger. Det enda är att det krävs investeringskapital och det är annat står på prioritetslistan. =) Har du en lägenhet där? Du kanske har några bra tips.

   kevin 2015-07-17 23:53:04
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!