Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Minnen från Top Model Sverige

QX-top modelTop Model Sverige Säsong 7 vår 2014Top Model Sverige Säsong 7 vår 2014Top Model Sverige Säsong 7 vår 2014Top Model Sverige Säsong 7 vår 2014Top Model Sverige Säsong 7 vår 2014Top Model Sverige Säsong 7 vår 2014top model killarna

 

Top Model Sverige. Vilken känsla när man plockar fram fina minnen från förr. Det var lite drygt 1 och 1/2 år sedan som vi spelade in Top Model Sverige i Kapstaden, Syd Afrika men i själva verket känns det som evigheter sedan. Jag minns hur jag innan vi åkte iväg kände mig nervös och spänd inför det som skulle ske. Jag hade förberett mig väl och hade haft på mig ett par veckor att slipa formen innan det var dags att åka. För mig handlade ett deltagande väldigt mycket om att visa för modebranschen att jag hade rätt, att en kille med en välbyggd och hälsosam fysik visst passade inom branschen.

Jag har alltid tyckt det att varit roligt att stå framför kameran och jag tycker att jag gör det bra. Under några år hade jag försökt etablera ett namn inom modellandet i Sverige men många gånger blivit nekad av branschen pga av mina muskler. Jag har fått kämpa med att bli accepterad utav agenturer och jag har fått kämpa med bokningar. Ofta har jag fått höra hur min muskulösa kropp inte funkar då det är svårt att relatera till en sådan vältränad fysik. Jag ställer mig självklart frågandes vilka ideal vi vill lyfta fram. Min kropp är formad utifrån många års träning och hälsosamt kost, som mig borde alla se ut som lever en hälsosam livstil. Jag är inget undantag och jag har inga hemliga knep. Den enda skillnaden mellan mig och gemene man i dagens samhälle är att jag tar ansvaret över min kropp.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!