KEVIN TRIGUERO

Stopp! Ja till ett friskare liv!

  

Jag har suttit hela kvällen och försökt få ner mina tankar om träning, kost och hälsa. Att något så enkelt som grundläggande kost och fysisk aktivitet blivit så svårt för oss att greppa. Vi lever i ett samhälle där utbudet på näringsfattig och kaloririk kost blir allt större och vi accepterar att det finns omkring oss. Träning är inte längre en naturlig del i vår vardag utan hamnat i kläm för tv tittande, tv spelande och karriär. Stress, sjukdomar, smärta är alla symptom på en ohälsosam livsstill och ser vi omkring oss finns allt detta väldigt nära. Jag tycker det är dags att stanna upp och tänka om, jag tycker vi förtjänar bättre.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!