KEVIN TRIGUERO

Alzheimerloppet

11715881_10155761226535057_440963776_n _MG_9053

 

Vill uppmärksamma det fina jobbet som två unga tjejer gör för att uppmärksamma sjukdomen Alzheimers. Det är en demenssjukdom som drabbar allt för många och beräknas fortsätta drabba fler i allt snabbare takt. Idag finns inget botomedel mot sjukdomen och det krävs mer forskningsarbete i syfte att hjälpa dem drabbade och förhoppningsvis stoppa fler från att drabbas. Tjejerna har tagit problemet i egna händer och arrangerar Alzheimerloppet den 19 september för sprida kunskap om sjukdomen och dessutom samla in pengar till forskning. Det är en 5 kilometers runda runt Djurgårdsbrunnsviken som väntar och man väljer helt på egen hand hur man disponerar loppet. Det viktigaste är att man är på plats och är med och springer. Viktigast utav allt är att anmälningsavgiften på 350kr går helt oavkortat till Alzheimerfonden.

Den 19 september kan du träna och göra skillnad på samma gång. Hoppas vi ses där !

Läs mer på: http://alzheimerloppet.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Kevin!

    Bra att du uppmärksammar på ditt sätt om sjukdomen. Föreläser nu om anhörighälsa kring sjukdomen.
    Mvh Linnéa

    Linnéa 2015-07-27 22:23:23 http://www.kroppens-helhet.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!