KEVIN TRIGUERO

Planera och må bra!

Kevin2-2

TRÄNING. Semestern är snart över för de flesta och det blir dags att sätta nya rutiner inför hösten och vintern. Själv tycker jag väldigt mycket om att resa och trots att jag är väldigt disciplinerad med min träning känns det väldigt enkelt att hamna utanför rutiner. Det behöver nödvändigtvis inte vara något dåligt för jag tycker semestern är tid för att göra annat och fokusera på sådant som man vanligtvis inte tar sig tiden till att göra. Något som jag också märker av efter jag varit ute rest en längre tid är hur mycket jag längtar hem till min rutiner.

Struktur är en väldigt viktig komponent i ens liv och lyckas man få ordning på den brukar det finnas tid för det mesta. För mig handlar det om att prioritera saker som jag tycker är väldigt viktiga för att jag ska må bra. Dvs. för att jag ska må bra och kunna utföra mitt arbete på ett bra sätt och för att jag ska kunna ha en bra relation med personer i min omgivning då behöver jag daglig träning och hälsosam kost. Med den insikten pusslar jag ihop min vardag så att dessa två komponenter alltid finns där. Jag kan inte rubba på dem men jag är  givetvis vara flexibel med tider.

Mitt tips till dig är:

 • Försök förstå värdet av en hälsosam livsstil – tänk tillbaks på dem gånger du tränat och ätit en hälsosam kost och försök känna efter hur det kändes just då och hur din vardag såg ut.
 • Fatta ett beslut – bestäm dig för att träning och hälsosam kost ska bli och förbli en del av din vardag. Inget kan komma emellan dig och ditt beslut. När du stöter på utmaningar löser du dessa utan att kompromissa med dig själv.
 • Följ din utveckling – skriv i din kalender varje söndag innan kommande vecka hur många pass du ska genomföra och bocka av passen du genomfört för veckan. Det är ett enkelt sätt att svart på vit se om man hållit det man lovat sig själv.
 • Förberedelse – Se till att alltid ha bra mat i kylskåpet och skafferiet och släng/ge bort allt onödigt skit. Det fyller ingen funktion att ha onyttiga saker hemma om man ändå inte ska äta dem. Om du av någon anledning måste ha saker som du vet inte bör äta se till att lägga dessa i en hylla eller ett skafferi som du vanligtvis inte behöver öppna/se jämt och ständigt.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!