KEVIN TRIGUERO

Mitt kostschema

Mål 1 – frukost
Jag vill ge min kropp näring baserat på protein och fett.
Förslag:
Chiapudding, linfrön och bär
Proteinshake + nötter
Omelett + 1/2 avokado

Mål 2 – lunch
Protein, fett och kolhydrater från grönt
Kött/fisk/kyckling + grönsaker + nötter/avokado/olivolja

Mål 3 – middag
Protein, fett, och kolhydrater från grönt
Kött/fisk/kyckling + grönsaker+ 1/2 avokado

Mål 4 – kvällsmål
Protein, fett, kolhydrater från grönt.
Förslag:
Lättkvarg med nötter, linfrön och bär Proteinshake + nötter
Omelett + avokado
Kött/fisk/kyckling + grönsaker + nötter/avokado/olivolja

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Äter du för det mesta paleo kost? Hur stor anser du att en portion med nötter ska vara till kvarg eller liknande? Kaloriintaget springer lätt iväg… Väldigt spännande med inlägg om kost o träning. Vore kul med fler framöver!!!!!!

  Oskar 2015-08-01 23:15:51
  Svara
  • Svar på Oskars kommentar.

   Tjena Oskar!

   Jag gillar inte att sätta etiketter på saker men det skulle man kunna kalla det. En sann Paleoföljare skulle förmodligen kritisera just det du frågan mig om, nämligen lättkvarg. Nötter innehåller otroligt mycket energi och därför ska man tänka sig för så att det inte blir för mycket. Det är ju också väldigt gott. På morgonen tillsammans med min proteinshake äter jag 10 hela valnötter och ibland har jag lika många i mina måltider under dagen. Om du har det så utgångspunkt så tror jag du är safe. 😉

   kevin 2015-08-02 14:10:09
   Svara
 • Hola/Hej,

  Med tanke på din flickväns psoriasis.
  Låt Ellinor läsa detta. Om hon inte redan testat dricka Acai, efter att man läser den här artikeln finns det ju all anledning att testa dricka ACAI för
  att se om det hjälper även henne. Om kvinnan i artikeln blivit bra (hon fick tipset av en granne som blivit hjälpt med Acai), så borde ju fler personer
  kunna bli bättre/bra med Acai. Absolut värt att testa!

  Jag fick i dagarna en Året Runt i handen av min gamla mor.
  ÅRET RUNT NR. 31/23 JULI
  Sid. 95

  Tidningen finns ev. ej kvar i affärerna. Kolla om Året Runt har artiklar på nätet, googla på artikelns titel eller på kvinnans namn
  typ GERTIE PETTERSSON PSORIASIS ACAI ÅRET RUNT.
  Bibliotek som även har veckotidningar brukar även ha tidigare nummer av de olika tidningarna de för.

  Artikelns rubrik: ”Mina utslag försvann efter 14 flaskor bärdryck”
  Artikeln handlar om en kvinna GERTIE PETTERSSON 70 ÅR

  Hon hade haft psoriasis i över 35 år. Men när hon prövade en dryck med bäret ACAI blev huden fin igen.
  Där fanns en artikel om en kvinna som botat sin psoriasis.
  Hon berättar: Det lät som rena mirakeldrycken men jag blev nyfiken… Jag märkte ganska snabbt att jag blev bättre, min hud läkte och utslagen försvann.
  Men det var först efter fjorton flaskor som huden blev riktigt fin. Hon blev även piggare.
  När huden var läkt och utslagen borta, försökte hon senare att hålla upp med acai. Det tog inte lång tid förrän utslagen kom tillbaka.

  Hon köpte en ny omgång Acai flaskor. Har nu använt det i 3 år.
  Idag tänker hon knappt på att hon haft psoriasis. Det känns bättre att dricka acai än att använda kortisonsalvor. Nu vågar hon inte sluta med Acai en gång till,
  ser alltid till att ha ett lager hemma.

  Som sagt, om Ellinor inte testat detta, så hoppas jag hon gör det och att även hon skall bli hjälpt.

  MiaZ 2015-08-01 10:29:21
  Svara
  • Svar på MiaZs kommentar.

   Hej Mia !!

   Tack för din kommentar! Jag blir alltid lika glad när någon visar att man bryr sig om andra människor.

   Jag hade inte läst artikeln sedan innan och tror inte Ellinor hade gjort det heller. Acai-bäret är en stark antioxidant vilken minimerar kroppens inre stress och en utav orsakerna till att psoriasis framkommer. Sedan finns det olika former av psoriasis och jag tror inte allt funkar lika för alla, dock tror jag väldigt mycket på kroppens egna förmåga att läka genom en god kost. Kosten är vår medicin och mer rätt kost hjälper vi kroppen att läka från det mesta. Jag och Ellinor har haft det här samtalet många gånger och hon har börjat få upp ögonen för en mer hälsosam livstil men hon har fortfarande en bit att gå.

   Tack igen för att du bryr dig !

   kevin 2015-08-02 13:55:28
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!