Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Jag förstår er, jag lever med samma verklighet

_MG_9143

Ibland undrar jag över om det hade varit bättre att gå en annan väg. Det är fantastiskt roligt att dela med mig utav mitt liv och mina intressen men det finns också en baksida till det hela. Mitt liv kretsar fullständigt kring mitt intresse. Alla beslut, från stora till små, som jag fattar påverkar min dag och mitt liv ganska mycket. Ibland känns det som folk runt omkring mig inte förstår den verklighet jag lever i. Missförstå mig inte nu, jag älskar min livsstil och skulle inte byta ut det för något men det är väldigt påfrestande när människor i min närhet inte förstår de val jag gör. För mig är det vissa saker så självklara att jag känner att jag inte behöver yttra mig om dem men visserligen har jag fel. Jag får ständigt kämpa med att förklara varför jag äter som jag gör eller träna som jag gör men för mig är det inte frågan om att jag prioriterar fel utan för mig är det en självklarhet att leva på det viset. Alla som sitter på den insikten som jag gör eller mer känner förmodligen som jag. Om folk bara förstod vad man gör med sin kropp från insidan och utåt genom att stoppa i sig massa skit dagligen och dessutom inte fysiskt aktivera kroppen så skulle man förmodligen tänka lite mer likt mig.

För mig är det okej om någon annan väljer att leva som skit, alla har ett fritt val, men jag tänker inte leva så och jag tänker heller aldrig tillåta någon/något komma emellan mig och mina livsval.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand