Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Större och starkare än någonsin

DSC_5645 DSC_5650foto: Oscar Jettman

 

Snyggt behöver nödvändigtvis inte vara dyrt. Helt ärligt hade jag aldrig råd med dyra märkeskläder under min uppväxt. Under mina första år i Sverige hade vi det väldigt tufft, vi levde med små marginaler och det val aldrig frågan om att köpa dyra märkeskläder. Skolan var såklart ett problem där vissa ungdomar hade det bättre ställt än andra och vad man bar hade ett visst inflytande. Desto högre man kommer upp i åldrarna desto mer påtagligt blev denna verklighet och än viktigare blev det med märkesplagg. Detta ledde också till att jag begick misstag i min ungdom som jag såklart önskar jag aldrig behövt gå igenom. Framförallt lärde jag mig något och förstod att det fanns bättre vägar till att passa in.

Jag lärde mig dels att låta kroppen göra jobbet, låta mitt hårda arbete på gymet tala sitt tydliga språk. Det är inte vem som helst som kan bära dyra märkeskläder men vem som helst kan rå för sin fysik, oavsett bakgrund. Dem som ansåg sig bättre än mig för att de bar fina märkesplagg kunde inte längre anspela på detsamma eftersom jag hade något som dem de avundades mer utav. Att klä snyggt med och utan kläder är ovärdeligt och det kan inga pengar i världen köpa.

Idag handlar jag kläder som jag tycker är snygga, det spelar ingen roll om dem är billiga eller dyra eller om det står H&M/Zara eller Acne på dem. Det viktiga är att plaggen sitter och känns rätt, att samspelet med resterande outfit flyter i harmoni och definierar mig som individ.

Badshorts: Lefties 3Euro (Zara’s outlet)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind