KEVIN TRIGUERO

Känner du som jag?

P7800880

Häromdagen var jag en vända på stan och letade efter någon rengörande produkt för mitt ansikte och det finns hur mycket som helst at välja bland. Dels har jag inte mycket kunskap kring vad som är bra eller dåligt men en sak är jag väldigt säker på och det är att min hud är superkänslig mot vissa produkter. Jag skrev i ett tidigare inlägg om min rodnad på hakan och hur jag varit överallt utan att få något riktigt besked om vad det egentligen är för något. Vanligtvis slår det ut mellan vinter/vår och höst/vinter och förmodligen har det med luftfuktigheten och temperaturen att göra.

Något som slog mig också är hur överrepresenterad branschen är utav kvinnor. Vart jag än änder mig är det alltid en kvinna som hjälper mig leta reda på rätt produkter. Något annat som också som jag också reflekterar över är hur dessa kvinnor oftast är väldigt tilltalande/snygga vilket bär med sig att det sista jag vill prata med dem om är mina ”problem”. Okej, jag är inte där för att ragga men ni förstår säkert att det känns jobbigt. Jag tror inte jag är den enda att känna som jag gör utan jag tror att en stor anledning till varför många killar idag inte är bevandrade inom området och använder produkter är till stor det pga samma anledning. Det är redan tillräckligt med tabu att killar ska vårda om sitt yttre på det viset och utöver det ska man behöva redogöra sina problem offentligt för en attraktiv, snygg kvinna; Nej tack! Helst utav allt vill jag sitta hemma vid min dator och få svar på alla mina problem, enkelt och tidseffektivt. Och dessutom slippa samla mod inför mitt problemsnack med alla snygga damer ute i butikerna.

Jag satte mig vid datorn och började leta efter alternativa lösningar till mitt problem och kom över en tjänst på nätet som bistår mig med den hjälp jag behöver utan att behöva lämna tryggheten och offentliggöra mina problem. Jag följde instruktioner och inom kort fick jag ett svar med rekommenderade produkter som passade just mig. Det jag gjorde var helt enkelt detsamma som jag hade gjort i en butik med en snygg tjej framför mig men den här gången behövde jag inte lämna min soffa. Jag tog en selfie och fyllde i ett par rutor och skrev lite kort om min rodnad på hakan. Sedan när jag hade fått en analys över vilka produkter som funkade just för mig, klickade jag hem dem och fick dessa levererade på posten.

Skärmavbild 2015-08-20 kl. 12.19.36

Jag tycker detta var så bra och enkelt att jag tog mig friheten att skriva till företaget och berömde dem för deras tjänst. Jag tror nämligen dem gjort det enklare för mig och många andra killar att få enkel tillgång till hjälp och dem produkter vi behöver. Efter ett par mail kom jag fram till att jag väldigt gärna vill dela med mig utav detta till er och förhoppningsvis kan detta hjälpa er som det hjälpte mig.

Klicka här för att komma till deras hemsida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Jag har provat många produkter genom åren och jag måste säga att det bästa och mest prisvärda har varit Maria Åkerberg. Eco, Svenskt, alla produkter går att äta då det är gjorda på naturliga oljor, örter osv. (inte för att det är gott men you get my point) Både jag och min kille använder dessa (neutrala i både dofter och utseende) , du som verkar bry dig om vad kroppen får i sig borde absolut kolla in Maria Åkerberg! :))

    Tessie 2015-08-27 09:45:43
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!