KEVIN TRIGUERO

Hjälp mig !!

PicMonkey Collage

 

Det har varit ett par förfrågningar om jag kan dela med mig av hur jag fixar min frisyr och vilka produkter jag använder. Det har liksom inte varit lätt för mig den senaste tiden att berätta exakt hur jag bär mig åt iom att mitt hår förändras dagligen och det som funkat en dag har inte funkat likadant nästkommande. De flesta tjejer förstår förmodligen inte vad jag menar men ni killar som läser detta inlägg förstår mig mycket väl. Det räcker med att håret växer lite grann och hela processen kring hur man stylar frisyren förändras. Jag bestämde mig för en tid sedan att jag skulle spara ut längder och testa en längre frisyr. Jag har aldrig haft långt hår men alltid varit väldigt nyfiken på hur det sett ut på just mig. Jag har testat spara många gånger och så snart det blivit lite knepigt har jag fått panik och klippt mig. Den här gången har jag bestämt mig och jag har lyckats få lite längder på håret men ännu inte så långt som jag tänkt. Jag måste säga att det är bland det jobbigaste jag gjort för vissa dagar känner jag inte igen mig själv och det ger mig panik.

Vad tycker ni, ska jag fortsätta spara??

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!