Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Variera din träning

IMG_3714IMG_3688IMG_3825IMG_3888IMG_3884IMG_3887

 

Frank the tank var med mig och tränade idag eller han såg mest bara på och skällde på det mesta som rörde sig runt omkring. Det blev ett kortare cirkelpass där jag jobbade igenom hela kroppen. Jag blandade styrka och tempo, få repetitioner med lång tidsintervall under ansträngning och höga repetitioner under kortare intervaller. Ett tips för att variera träningen utöver att det vanliga, dvs att man byter övningar eller lägger på mer vikt är att man arbetar i tidsintervaller. En utav dem främsta inom styrketräning/kroppsbyghning/muskelutveckling, Charles Poliquin, arbetar väldigt mycket med tempo för att maximera tiden då muskeln befinner sig under ansträngning. Det ger ytterligare en dimension som man enkelt kan lägga in i sitt träningsschema för att inte stagnera i utvecklingen. Det är lätt att fastna i program eller rörelser som man alltid haft för vana att genomföra men mitt tips till dig som stått kvar i utvecklingen en tid är att tänka utanför det du idag känner dig bekväm med. Testa nya rörelser, dra ner eller upp repetitionerna, våga kliva på lite extra vikt, våga köra tempoövningar i cirklar, våga jobba med flåset, stretcha, etc. Sätt upp mål och planera utefter det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind