KEVIN TRIGUERO

Träningstips

IMG_3706IMG_3710

 

Ibland komplicerar man saker väldigt mycket och egentligen behöver man bara använda lite fantasi för träna. Hängande benlyft är en övning som man nästan kan utföra överallt så länge det finns något att hänga i, det kan vara en stång, en trädgren, en trappa, etc. Det är en mycket effektiv styrkeövning som fokuserar främst på raka magmuskeln och höftböjaren. Som nybörjare kan man börja att utföra övningen med böjda ben och fokusera på att få upp knäna mot bröstet och dem mer vana vid övningen kan börja med raka ben för att sedan övergå till böjda ben.

Nybörjare?  3-4 Set och gör så många repetitioner du orkar.
Avancerad?  3-4 Set. Upp till 12 Rep. 1 sekund upp och 3 sekunder ned.

Inlägget i samarbete med Self Omninutrition – Be yourSELF 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!