Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Välkommen hem till oss

IMG_5958IMG_5819IMG_5818IMG_5832IMG_5895

 

Jag har inte berättat det tidigare men jag och Ellinor bestämde oss för en tid sedan för att flytta våra saker till Barcelona under vintern och ha detta som utgångspunkt. Barcelona är en stad jag verkligen kommit att tycka om och vilken känns som mitt andra hem. Jag har varit här en hel del de senaste åren och bekantat mig med allt från tränings- till utelivet och många gånger har jag tänkt att det hade varit kul att testa att bo i denna stad. Trots det kommer ändå bli en del resor hem till Stockholm eftersom både jag och Ellinor har många åtagande och saker vi vill utveckla hemma i Sverige. Jag ser verkligen fram emot dessa kommande månader och helt ärligt känns det lite nervöst.

Vi bor de första två månaderna i denna taklägenhet i Barceloneta. Vi hittade först en annan lägenhet som vi verkligen tycker om men inflyttning ligger lite längre fram och i.o.m det löste vi boendesituationen genom att hyra denna lägenhet de första två månaderna. För mig är detta perfekt, vi bor ett stenkast från stranden och från stan. Jag älskar också att jag sitter på terrassen i detta nu och skriver mitt första blogginlägg från Barcelona.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che