Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Höstnytt

111-1444-1222555

 

MODE. Mer höstnytt på ingång för oss män. Förra veckan visade jag en liknande uppsättning plagg som jag tyckte var väldigt snygga. I denna outfit har jag bytt de flesta plaggen men ändå valt att behålla de mörka jeansen som jag tycker funkar riktigt bra i höst. Det är ganska mörka färger men har valt att bryta av den trista höstkänslan med en riktigt snygg rut/randig overshirt från Schnayderman’s och lilla detaljer på sneakersen.

Overshirt: Schnayderman’s | Tshirt: Calvin Klein | Jeans: Gant | Sneakers: DifficultbyP

Lästips: Snyggaste plaggen i höst

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hola Kevin,
  Vad kul att ni har flyttat till Barcelona. Efter Top Model har jag ett par ggr i din blogg föreslagit att ni skulle dra just dit.
  Med tanke på att du kan spanska, bra förbindelser med Stockholm, klimatet osv.

  Superroligt, verkligen. Gläder mig för er skull. Spännande att bo in sig i en ny stad, även om du nu varit där en massa gånger och känner
  till en hel del, så är det ju trots allt lite annorlunda att bo på en ny plats på heltid.
  Själv bodde jag utomland i ett gäng år, olika länder. Jobbade inom turistbranschen. Stortrivdes från dag 1 och längtade aldrig hem. Tvärtom nu sedan jag bor i Sverige igen sedan några år, längtar jag ständigt bort.

  Jättebra när man bor i ett annat land är att lära sig språket om man inte redan kan landets språk.
  Med tanke på Ellinor, antar att hon inte kan så mycket spanska ännu eller? Kanske Ellinor kunde gå på någon kurs för utlänningar. Börja med en konversationskurs. Man skall inte vara rädd för att uttala ord fel eller för att göra grammatiska fel. Försöka använda det man kan så ofta som möjligt, skriva ner nya ord och fraser efterhand. Eftersom du kan spanska, skulle du kunna börja tala spanska med henne en stund varje dag till att börja med och öka på efter hand. Börja med vardagsfraser och enkel konversation. Typ: que quieres comer, que vas a tomar, donde vamos ahora, fraser som man använder hela tiden. Det är lättast att börja med fraser och ord som man använder ofta.

  Vet inte hur mycket ni hunnit ta reda på ang. svenskar i Barcelona? Har googlat runt lite.
  Här nedan kommer diverse länkar med info om hur ni kan hitta aktiviteter för svenskar i BCN.
  Det bor massor av svenskar där, många jobbar på svenskägda Call Center i BCN. Se här vad jag hittat. Längre ner finner ni länkarna.

  en facebook sajt för svenskar i Barcelona där det står en massa bra info, kolla runt på den. Där står bl.a. om en Kräftskiva i Barcelona 18/9.
  Ser även där att en svensk tjej i BCN skriver om träning etc. Kanske du också kan få skriva inlägg där om träning, motion, kost etc.
  Kanske du kan vara PT för svenskar i BCN?
  Kolla där om det finns något svenskt gym i BCN

  Vill ni så gör ett inlägg på facebooksajten nedan för svenskar i Barcelona och berätta om er, vad ni gör och att ni flyttat till BCN .
  Där kan ni nog även ställa praktiskt frågor om ni har några, fråga om det finns barer eller andra platser där svenska ungdomar brukar träffas i BCN etc.
  När man bor i utlandet blir man ofta som en stor familj med andra svenskar som bor på plats.

  https://www.svenskaribarcelona.com/
  https://www.facebook.com/svenskaribarcelona
  https://www.svenskaribarcelona.com/svenskar-i-barcelona/

  TIDNING MED MASSOR AV BARCELONA TIPS OCH INFO, säljes i välsorterade tidningsförsäljningsstöllen: TIME OUT BARCELONA
  http://www.timeout.com/barcelona

  http://spanienguiden.se
  http://utlandssvensken.blogg.se
  http://www.expatforum.com/spain

  SVENSKA HANDELSKAMMAREN I BARCELONA, ORDNAR DIV. EVENTS FÖR SVENSKAR, KRÄFTSKIVA 18/9, ANMÄL ER OCH GÅ DIT….!!!
  https://www.facebook.com/CamaradeComercioHispanoSueca?hc_location=ufi
  http://www.cchsbcn.com/sv/index.php

  Svenska handelskammarens KRÄFTSKIVA 2015 i Barcelona
  Handelskammaren bjuder in till årets kräftskiva i hamnen. Det brukar vara mycket lyckat och generöst både på sprit och sång. KRÄFTSKIVA 2015 Sommaren lider mot sitt slut och det är dags att återigen inbjuda er till vår härliga traditionella Kräftskiva. Fredagen den 18:e september 2015 klockan 21.00 Vi alternerar och återgår i år till Restaurang Maritim nere i hamnen (samma byggnad som Real …

  http://barcelona-turist-guide.se/default159.asp?view=barcelona/mat-dryck/pappa-sven

  PAPPA SVEN, SVENSK RESTAURANG I BARCELONA
  http://www.pappasven.es/?page_id=11

  https://www.facebook.com/SWEA-Barcelona-190436421008539/timeline/
  Swea, en internationell organisation för svenska kvinnor i utlandet

  Ser att Swea i Barcelona har en träff i Barcelona onsdag 16 sep. (läs mer om det på facebook för SWEA i Barcelona, se ovan)
  På onsdag 16/9 är det dags för höstens första SWEA mingel och middag. Minglar gör vi kl 19.30 på takterassen på Hotel Duquesa de Cardona och middag äter vi kl 21.30 på Restaurang Sagas i Born. Anmälan görs till [email protected]

  sviv.se (sajt för svenskar i utlandet med diverse praktisk och annan info om olika länder) Tidigare behövde man ej betala, bara regga sig för att kunna kolla runt. En hel del info kommer man åt även utan att regga sig.
  Sök på Spanien på deras landssidor och se vad de har för info om BCN

  SUERTE, LYCKA TILL I BARCELONA

  MiaZ 2015-09-13 10:51:20
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!