Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

I en dröm

IMG_6272IMG_6225IMG_6300IMG_6241

 

Det är dröm som går i uppfyllelse. Jag vet inte hur många gånger jag drömt om just detta scenario och sett otalt många tv-serier och önskat att det var min verklighet. Att vakna på morgonen och ha möjligheten att gå ner till strandpromenaden med Frankie är ren fantasi för mig. Jag har drömt om just detta så himla länge att jag knappt kan tro att det är sant. För mig är vardagen otroligt viktig, jag vill må bra i nuet och trivas med min omgivning. Den senaste tiden hemma i Sverige har jag tyckt att det varit väldigt tufft att handskas med kylan, mörket, regn och rusk. Vetskapen om att dessa månader ligger framför mig har heller inte varit särskilt positivt. Men det handlar inte enbart om vädret, jag har inte trivts där jag varit. En plats som jag har mycket kärlek till men där människor i dess närhet dragit ned humöret.

Igår sa Ellinor något till mig som jag gått och tänkt på sedan dess. Hon sa att jag var mycket mer öppen och social mot främlingar här än där hemma. När jag tänker efter förstår jag att hon har rätt. Jag öppnar för samtal med främlingar hela tiden och av någon anledning är jag pådrivande. Jag känner att jag får leva ut och intressera mig för andras tillvaro. Jag ger någon ett leende och får ett tillbaka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che