KEVIN TRIGUERO

Så stylar jag mitt hår

101

 

MODE. Fick frågan häromdagen om vilka hårprodukter jag använder och det tänkte jag nu dela med mig till er utav. Den senaste året har jag haft för avsikt att spara ut håret och det har liksom inte varit att veta vilka produkter jag ska använda eller hur jag ska styla. Nu har jag dock börjat komma till en längd där jag känner att jag har lite mer kontroll över håret igen och kan någorlunda bestämma hur det ska se ut. Det har krävt mycket tid och tålamod men nu har jag ett par produkter som funkar och vilka jag känner mig nöjd med.

PicMonkey Collage

REF 303 – Saltvattenspray som jag har i medan jag fortfarande har blött hår. Antingen får håret självtorka (blir oftast bäst) eller använder hårtork.
REF 432 – Balsamspray som jag använder för att mjuka upp håret. Håret blir väldigt strävt efter att man använt saltvatten och jag vill gärna kunna ta i håret och att det ska kännas naturligt. Använder det efter strax innan håret är helt torrt.
Make up Store – Hair Care hårmousse använder jag för att styla och ge håret lite glans och stadga. Jag är försiktigt med mängden för att försöka bibehålla så mycket naturlig känsla som möjligt.
Syoss – Hårspary använder jag för att toppa hela stylingen och i syfte att hålla lockar och rörelsen i håret på plats. Särskilt i Sverige där håret gärna faller platt känns det extra viktigt med hårspray för att behålla den levande känslan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!