Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Lite roligare matlagning

84-800x53392-800x533107-800x533136-800x533

 

Precis så ser matlagningen ut nu för tiden. Fyra gånger om dagen står jag ute på terassen med min elgrill och steker kyckling och grönsaker. Ellinor är inte jätteförtjust i kyckling så ett par skivor chevre-ost hamnar på grillen också. Det känns helt underbart att  vara utomhus och laga mat. Dessutom slipper jag all matos inomhus och för mig som lagar mat såpass många måltider om dagen är det väldigt uppskattat. För er som undrar vad jag äter om dagarna är detta en bra utgångspunkt. Utöver det ni ser i bild försöker jag ändra fettkälla och grönsaker. På första och sista måltiden finns alltid en halv avokado med på tallriken.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Skulle verkligen uppskatta fler kostrelaterade inlägg som detta! Gärna en matdagbok med bilder. Hur du varierar din kost och hyr mycket du äter! Vilka kolhydratskällor använder du dig av förutom grönsaker?

  Hanna 2015-09-08 12:25:53
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna!

   Jag kan försöka göra lite fler inlägg som fokuserar på min kost men som jag skrev i inlägget blir det inte mycket roligare än så. =) Jag har experimenterat mycket med kosten genom åren och kommit fram till att min kropp mår bäst och presterar som högst utan andra källor till kolhydrater än grönsaker. Istället fokuserar jag på fett som min primära källa till energi vilket jag försöker variera, allt ifrån nötter, avokade, smör, frön, olja, etc.

   Hur äter du? och vad har du för mål?

   kram!

   kevin 2015-09-08 15:49:43
   Svara
   • Svar på kevins kommentar.

    Vad glad jag blir att du svarade! 🙂 Jag tränar också mkt, styrketräning varje dag plus lite extra pass av löpning, yoga etc. När jag bulkade i höstas vintras så åt jag även andra kolhydrater förutom grönsaker som havregryn och quinoa. Sedan när jag frågade under våren tog jag bort alla kolhydrater utom grönsakerna. Tyvärr blev jag alldeles för strikt i slutet av min deff och åt alldeles för lite i förhållande till att jag tränade 2 pass om dagen.

    Hanna 2015-09-08 20:10:31
    Svara
    • Svar på Hannas kommentar.

     Detta resulterade i att jag till slut blev helt slut av all träning och var tvungen att träna mycket mindre under sommaren. Nu är jag laddad och mitt mål är att hitta en balans mellan kost o träning och komma tillbaka i form samt klara av att lyckas så tunga vikter som jag gjorde innan eller gärna lite tyngre! Jag är i valet och kvalet om jag ska testa att få i mig mer kolhydrater då jag vill orka hålla energin uppe på mina pass. Samtidigt vill jag inte gå upp i ffettvikt för mycket när jag bygger muskler. Tycker man är tvungen att äta sån otroligt stor mängd grönsaker för att bli mätt, vilket gör att det känns enklare att bara ta quinoa, råris, rotfrukter eller liknande. Din träning inspirerar verkligen mig! Du ser så otroligt stark och hälsosam ut! Önskar att jag lyckas uppnå det en dag!

     Hanna 2015-09-08 20:16:02
     Svara
     • Svar på Hannas kommentar.

      Hej igen! =) Det låter som om du själv kommit till insikt med hur din kropp svarar när du ändrar kosten och hur du känner dig i förhållande till dina mål. Precis som du säger måste man äta mer om man ska träna mer men man måste se till vad man stoppar i sig för att kontrollera resultatet. Kolhydrater i sig är inte dåligt utan en väldigt bra och effektiv källa till energi men det är lätt att det blir för mycket och för mycket dåligt i samband med det.
      Om du vill ”bulla” går det lika bra att göra det genom en ”ren bulk”, dvs att få i dig större mängder energi genom sötpotatis, quinoa, ris men försök undvika alla sockerfällor.

      Tack för de fina orden och jag är övertygad om att du kommer nå dit du önskar! Kram !!!

      kevin 2015-09-08 23:21:17
      Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!