Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Ständig utveckling

IMG_6785IMG_6775IMG_6772IMG_6765

 

God morgon!

Det är ingen tidsskillnad mellan Barcelona och Sverige vilket innebär att klockar är strax innan 10 för oss båda. Sitter och skriver detta inlägg och har hunnit laga och äta färdigt mitt första mål för dagen. Jag vill bara visa er att det är inte skitsnack utan hur det på riktigt ser ut. Vi har satt vanor som är svåra att förändra men utan att våga testa något annat än det vi är vana vid kommer vi heller inte göra någon större förändring. Därför vill jag att du testar att äta ett riktigt mål på morgon, jag vill att du testar att äta som jag gör 1-2 veckor, jag vill att du testar att förändra din träning under de kommande 1-2 veckorna. Förändring, förändring, förändring.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!