KEVIN TRIGUERO

Tävling – vinn ett ptpass med mig!

BjörnBorgMetro1

< >Delta i tävlingen genom två enkla steg. 

1. Ladda ned Björn Borgs nya träningsapp Sprinter på App Store

2. Skriv en kommentar och motivera varför just du ska träna med mig.

Det är mycket nu !! Jag hoppas verkligen du är med och tävlar. Det spelar ingen roll vad du har för träningsbakgrund utan ta chansen nu och kör ett träningspass med mig. För att ladda upp inför detta eller för att du helt enkelt behöver ny träningsmusik har jag delat min spellista som jag lyssnar på när jag tränar. Klicka på länken nedan för att få tillgång till spellistan direkt i mobilen eller datorn.

Lyssna på min träningslista – Klicka HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Tjaba! Hade vart så jäkla kul och lärorikt med ett träningspass med dig! Just idag tränar jag näst intill varje dag, och tycker mig äta rätt. Trots detta kommer jag inte riktigt dit jag vill! Jag tror att du skulle kunna få mig att komma på fötter och ta mig framåt! Du kommer säkert hitta flera saker i min träning som kan förbättras, vilket jag verkligen skulle suga in! Jag är även väldigt blyg för nya utmaningar och detta är en stor utmaning för mig. En utmaning som skulle betyda mycket för mig att klara av och kanske göra så jag vågar söka nya! Ha det bra! Kram!

  Victor Axelsson 2015-09-16 14:58:56
  Svara
  • Svar på Victor Axelssons kommentar.

   Stort Grattis Victor!! Du är vinnaren i SPRINTER tävlingen. =) Vi hörs vidare på appen om tid och plats. Ser fram emot att träna med dig!

   kevin 2015-09-18 15:14:03
   Svara
 • jag tror vi skulle kunna träna och utmana varandra bra, jag är gammal gymnast, tränar nu mest freerunning / Tricking men även gym men med mål för detta. Jag är även fighter i thaiboxning, jag tror det skulle bli roliga och underhållande pass med bra variation och nya sätt att träna på!

  Johan Lindqvist 2015-09-16 11:55:26 http://www.johanlindqvist.nu
  Svara
 • Jag har alltid tyckt om att träna och varit intresserad av hälsan. Jag läser din blogg dagligen vid sidan om träningen för att bli motiverad och köra hårdare på gymmet. Att få chansen att träna ett träningspass med dig innebär för mig att jag får lära mig av en expert inom träning och hälsa där varje minut av passet kommer vara lärorikt för mig. Blir sedan kul att avsluta passet kanske med att utmana chinskungen i chins? 😉

  Firat 2015-09-15 18:07:04
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle jättegärna vilja vinna då jag har svårt att veta vad och hur man ska träna för att bara må bra. Jag tränar idag 2-3 ggr i veckan men känner för det mesta att jag inte har koll på vad jag gör på gymmet. Skulle vara jätteroligt att få träna med dig som är så duktig för att få en mer förståelse för träningen och hur man ska tänka gällande det 🙂

  Tack!

  Sofia 2015-09-15 17:27:53
  Svara
 • Först och främst vill jag bara tacka dig för allt du inspirerar mig med. Allt från träning, kost, mode och tips i allmänhet. Träning för mig är livet, det är den stunden på dagen jag ser fram emot mest. Det är då jag släpper allt annat, fokuserar och njuter av nuet. Så motivation är det inte brist på, ny kunskap söker jag dock alltid efter (speciellt inom träning och kost). Intresset av träning har jag haft sen dag ett i skolan då idrott var det ända jag fick högsta betyg i. Har sen barnsben sysslat med fotboll och satsat stenhårt på en karriär, för ett år sedan drog jag på mig en skada och kunde inte fortsätta. Nu ett år senare har jag bytt ut fotbollskorna till styrketräning. På sistone har jag ej utvecklas som jag hade tänkt mig. Brist på variation och kunskap helt enkelt. Utomhus träning med inriktning på rörelse, hög puls och där man jobbar med egen kroppsvikt är det jag vill utveckla mest. Det är ett plus ifall man får göra det i en nice omgivning med varmt väder i staden där världens bästa fotbollslag spelar dessutom med sin förebild. Puedes ayudarme? Nos vemos pronto!

  Benjamin 2015-09-15 17:01:48
  Svara
 • Jag har tränat helt ok det här året, men inspirationen har liksom inte hittat tillbaka efter sommaren… Skulle verkligen behöva en kick-start och en push i rätt riktning 🙂 🙂 Vore så kul att vinna, håller tummarna!

  Eva 2015-09-15 16:33:34
  Svara
 • Kul tävling älskar Björn Borg, är dock för dålig på att komma till gymmet. Får dock bra motivation och tips genom din blogg.

  Dani 2015-09-15 16:18:34
  Svara
 • Hej Kevin, jag vill verkligen komma igång med träningen. Jätte rolig tävling. Rolig ide av Björn Borg.
  Har alltid undrat hur ett PT-pass går till och du är en stor inspirationskälla. Jag behöver peppas och detta känns som rätt tillfälle!

  Camilla 2015-09-15 16:13:19
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle gärna vilja vinna för jag borde komma igång med min träning. Men ingen av mina vänner tränar så jag tycker att det inte är så lätt att komma iväg till gymmet. Behöver någon som startar igång mig!

  Hoppas jag vinner!!

  Sandra 2015-09-15 16:08:29
  Svara
 • Hejsan!
  Är en tjej på 21 år som innan sommaren tog tag i min hälsa på riktigt. Började träna regelbundet och äta bättre. Gick ner 8 kg och har bara ett par kilo kvar till min målvikt. Dock känner jag att jag just nu bara står och ”trampar” och skulle behöva lite ny motivation och pepp för att komma vidare och nå mitt mål. Därför skulle jag bli superglad om jag fick träna med dig. Både för att få ny motivation men också för att lära mig mer inför framtiden. 🙂

  Ha det bra!

  (Har också laddat ner appen!)

  Annie Karlsson 2015-09-15 10:36:30
  Svara
 • Hej Kevin! Jag känner verkligen att jag hade behövt ett peppande träningspass med dig för att få det att kännas roligt igen. Nu är det så segt och det enda jag tänker på är mat och att inte äta speciellt mycket för att jag inte orkar träna. Då blir det även en ond cirkel eftersom jag inte får energi från mat så orkar jag inte träna heller. Har precis kommit ur en ätstörning och jag vill inget hellre än att få både maten och träningen i balans igen. Vill kunna ge gärnet och känna kroppen jobba!

  Tror verkligen att du skulle få det att kännas roligt igen samt få lite tips! Skulle bli otroligt glad och nu känns det även möjligt att ens vara med i en sån här tävling då jag faktiskt bor i Stockholm, annars har jag bott 100 mil upp i landet.

  Appen är nedladdad, ha det fint och jag håller alla mina tummar och tår att det blir jag 🙂

  Lina Öhman 2015-09-14 20:51:44 http://finest.se/linaaohman
  Svara
 • Tröning ska vara kul men utmanade! Det är mitt mantra. Efter att ha tränat kontinuerligt sen liten har jag plötsligt tappat suget. Jag tränar mer sällan och ofta för att jag vet att det är bra för mig. Skulle bli evigt tacksam och glad och Du ville hjälpa mig hitta tillbaka till motivationen och inspirationen genom rolig men utmanade träning!!

  Jessica 2015-09-13 23:49:04
  Svara
 • Hej!

  Jag har bestämt mig för att ge mig själv en ”träningsjulklapp” vilket betyder att jag vill kunna göra 10 riktiga armhävningar på tårna på julafton. Just nu kan jag inte göra en enda på tårna. Så för att kunna få min julklapp måste jag börja komma igång, jag har svårt att få till tekniken rätt. Och utan rätt teknik är det rätt svårt/dumt/meningslöst. Men det är där du kommer in med din magi, och visar och pushar och knådar till mig så jag lär mig rätt teknik en gång för alla. Och så att jag slutligen kan få min ”tränings julklapp”.’

  Har laddat ner appen.

  Louise

  lousie 2015-09-12 21:01:43
  Svara
 • Kevin!
  Jag läste ditt inlägg om hur du tog beslutet att följa din dröm och passion, om din syn på omgivningens reaktioner m.m och hur nöjd du är över det. Jag vill också ta det beslutet men något bromsar mig! På det sätt du värderar en hälsosam livsföring med allt från träning och kost till tuffa beslut så ser jag många likheter med mitt sätt att se på en hälsosam livsstil och är därför övertygad om att det skulle skjutsa mig i rätt riktning!

  Är 23 år med en halvtrasslig fotbollskarriär i bagaget där jag pga skador fick ta beslutet att lägga skorna på hyllan. Intresset för övrig varierad träning har de senaste åren vuxit och har testat allt ifrån Crossfit till Rodd-träning. Kör mycket HIT-pass och ska framöver delta i lopp som toughest viking mfl då jag älskar hinderbanor och kroppens alla delar får jobba, precis vad vår kropp är skapad för.
  Om jag får träffa dig vill jag få goda råd om hur jag ska ta min träning till nästa nivå och även få chans att utmana dig – om inte annat få mig en läxa!

  Appen är nedladdad och igång, hoppas vi ses Kevin!
  Må gott!
  /Jesper

  Jesper 2015-09-10 21:07:57
  Svara
 • Hej Kevin!
  Jag är 17 år gammal och har utvecklat ett stort intresse för träning och kost. Jag tränar på gymmet 3 gånger i veckan och springer 2-3 gånger i veckan, alltså tränar jag ca 6 gånger i veckan. Men nu på sista tiden har jag tappat motivationen lite och känner att min träning börjar bli lite ensidig. Jag skulle behövt en extra push för att hitta motivationen igen och även lära mig nya saker inom träning då jag fortfarande ser mig själv som lite av en nybörjare. Det hade varit så kul att lära mig och få råd av dig som är vääldigt kunnig inom området för att återfå motivationen och inte tappa vad jag håller på att bygga upp!
  Både du och Ellinor är två personer jag följer på media då jag också är jätte intresserad av mode och modellyrket! älskar båda era bloggar, kraaaam

  (har laddat ner appen!)

  Pauline 2015-09-10 08:47:02
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!