Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Två är bättre än En

IMG_7962 IMG_7361 IMG_7947 IMG_7891

 

Jag kommer ursprungligen från en individuell sport där jag stod i fokus för min egen utveckling och prestation. Jag hade dock aldrig utvecklats lika mycket utan mina träningskamraters hjälp. Även fast det bara var jag som stod redo på startpallen inför varje lopp hade jag otalt många träningstimmar i kroppen där andra likasinnade hade puschat mig till att bli en bättre idrottare. Det gav mig stort förtroende och trygghet för att kunna prestera på topp.

Detsamma sker i min träning idag, det finns områden där jag behöver utvecklas och där jag behöver en liten pusch för att ta mig vidare från. Jag har vänner och träningskamrater runt omkring mig som hjälper mig och inspirerar mig, utan dessa hade min utveckling stannat för länge sen och jag hade varit fast i ett inrutat mönster.

Jag vill bara uppmana dig att hitta andra med likasinnade träningsintresse som dig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che