Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Två är bättre än En

IMG_7962 IMG_7361 IMG_7947 IMG_7891

 

Jag kommer ursprungligen från en individuell sport där jag stod i fokus för min egen utveckling och prestation. Jag hade dock aldrig utvecklats lika mycket utan mina träningskamraters hjälp. Även fast det bara var jag som stod redo på startpallen inför varje lopp hade jag otalt många träningstimmar i kroppen där andra likasinnade hade puschat mig till att bli en bättre idrottare. Det gav mig stort förtroende och trygghet för att kunna prestera på topp.

Detsamma sker i min träning idag, det finns områden där jag behöver utvecklas och där jag behöver en liten pusch för att ta mig vidare från. Jag har vänner och träningskamrater runt omkring mig som hjälper mig och inspirerar mig, utan dessa hade min utveckling stannat för länge sen och jag hade varit fast i ett inrutat mönster.

Jag vill bara uppmana dig att hitta andra med likasinnade träningsintresse som dig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!