KEVIN TRIGUERO

Morgonfys

IMG_3821

Ligger i min säng just nu med lagom öm kropp efter morgonens fyspass på stranden med min vän Martin. Onsdag idag och har hunnit avverka 5 träningspass och det börjar kännas i kroppen. Jag har fotojobb och andra roliga tillställningar inom de kommande veckor så allt fokus ligger just nu på att skarpa till formen ordentligt. Som planeringen ser ut för tillfället har jag 3 fyspass, 2 MMA-pass och 5-6 styrkepass varje vecka. Det blir väldigt mycket träning som ni ser och det kräver otroligt mycket fokus och planering från min sida för att det ska funka. Kosten är A&O i detta skede för att dels orka med träningsmängden men också för att uppnå önskat resultat.

Fyspass imorse

3 olika uppvärmningsövningar inför löpning
4 * 200m löpning á 50% Max vila 30s
10 * 200m löpning á 75-80% Max vila 30s

Cirkel 3 varv
Bålrotationer 20st
Splithopp 20st
Rep (parallella) 2*30st

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!