Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Håller det enkelt

IMG_0108 IMG_0207 IMG_0218

 

Denna helg är det mycket festligheter kring Barcelona området, bland annat har man slagit upp ett tivoli och ett enormt parishjul. Idag har det varit total vila från all träning för att imorgon avsluta veckan med ett riktigt bra ryggpass. Det blir totalt 11 pass den här veckan och jag känner tydligt hur kroppen svarar på förändringen. Det är fortfarande väldigt varmt om dagarna så när jag måste välja klädsel efter väderlek. Tvärtom mot vad man är van vid där hemma blir det oftast väldigt enkel klädsel. Som tur är har jag mina snygga sneakers med mig för att piffa upp outfiten.

Linne: Pull & Bear | Jeansshort: Pull&Bear (egen design) | Sneakers: DifficultbyP

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!