Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Träning under andra förutsättningar

 

image

image

image

image

image

image

image

Det känns som jag till viss del lever drömmen. Vi har alla olika drömmar och mål i livet och för mig handlar det till stor del om att skapa en vardag där jag trivs. Jag har inget emot att jobba hårt för att nå framgång eller sova färre timmar för att hinna med det jag ska men jag vill vakna och se solen skina mig rakti ansiktet. Den lilla solglimten ger mig kraft, den gör att jag känner mig levande.

Imorse var jag och Martin igen på stranden för att köra fys. Även fast jag vet att det som kommer är tufft och jävligt behöver jag inte dra mig för det på samma sätt längre. Den mentala aspekten är en helt annan. Vi började passet som senast med uppvärmning och därefter ca 150m löpintervaller à 75-80% maxpuls. Ett tips för er som vill göra detsamma är att använda en tidtagarur för att hålla koll på tempot genom alla intervaller.
Därefter jobbade vi kast med en tung sten för att avslutningsvis jobba med repet. Stenen kan man enkelt ersätta med en lämplig medicinboll på gymet och arbeta efter utsatt sträcka. Tänk på att hålla någorlunda kort vila och våga trycka upp din puls, det är meningen att det ska kännas väldigt ansträngande under korta tidsperioder.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Kanske kan jobba som PT även i BCN eller jobba som allmän fystränare på något gym i BCN, detta vid sidan av ditt modellande?
  Kan ju finnas både spanjorer och europeer som vill ha en PT. Du kan ju dessutom språket.

  Genom den sajt jag tipsade om svenkar i Barcelona eller vad den hette, kanske du kan hitta svenskar som vill ha en PT eller hitta
  andra träningsintresserade, kanske starta en grupp som tränar ihop utom och inomhus, tjejer och killar, damer och herrar.
  Kanske får ”vem som helst” göra de inlägg man önskar på deras facebooksida om träning, kost etc. etc.

  Kanske kan du ta kontakt med lokala och nationella tv kanaler som har oficina i BCN, och se om de har behov av personer
  för att medverka i olika program. Även kolla om de har fystävlingar i TV, liknande dem du deltagit i som visats i svensk TV.

  Du har ju en hel del mediavana vid det här laget.

  Kanske kan du tillsammans med andra dra igång olika typer av fys events i BCN. Du kanske har erfarenhet och ideer som de ej
  har hunnit ”uppfinna” där ännu?
  Eventbolag, sta’ns största gym och idrottsanläggningar, gymklubbar, idrottsföreningar, sportföreningar.
  Du har kunskapen, motivationen, erfarenhet, språkkunskaper etc.

  GO FOR IT KEVIN
  EL MUNDO ES TUYO PARA HACER LO QUE MAS TE GUSTE
  PIENSO QUE CON UN POCO DE IMAGINACION PUDIERAS ENCONTRAR MONTONES DE OPORTUNIDADES EN BARCELONA

  SUERTE!!!

  MiaZ 2015-09-19 11:34:44
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!