Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Professionell hud & hårvård

Första gången sedan 8 imorse som jag fått ta en liten paus. Först vart jag skickad på en casting varav det visade sig vara fel adress och sedan tillbaks ned till stranden för att köra fys med Martin och efter det fixa mig i ordning för att på nytt dra iväg på casting men denna gång till rätt adress. Hektiskt jag vet, nu lugnar jag ner mig.

IMG_6823

Jag måste bara berätta hur glad och nöjd jag är över den hjälp jag fått på WLTR.se. Jag skrev i förra veckan ett inlägg där jag tipsade om deras enkla tjänst och hur smidigt det var att få professionell hjälp. Jag har iaf mailat fram och tillbaks gällande mina egna hudbesvär och jag har aldrig blivit så bra bemött tidigare. Det ställs relevanta frågor och jag får verkligen känslan utav att det är någon som bryr sig på andra sidan, precis det jag behöver när det uppstår ett problem. Utöver enastående beskrivning utav min hudtyp och hur huden reagerar på olika situationer har jag fått enkel och tydlig rekommendation på vilka produkter jag bör använda. Dessutom uppskattar jag något enormt att få veta vad varje produkt gör och hur den bör användas.

Din Hudtyp: Kombinerad – normal till torr
Ditt Hudtillstånd: Yttorr, känslig och reaktiv

(Din hudtyp är utgångspunkten i rätt hudvård för dig och ditt hudtillstånd kännetecknar tillfälliga problem med din hud som kan behandlas.)


Vi rekommenderar:

Din dagliga rutin – morgon och kväll:

1. Rengöring: Doctor Babor Ultimate Repair Cleanser  – Pris: 429kr
Rengör din hud för att ta bort alla smutspartiklar som binder sig till hudens fett och kan orsaka tilltäppta porer och orenheter. Ta en liten mängd produkt och arbeta upp den i fuktat ansikte för att sedan skölja av.

2. Ögoncreme: Babor Men Line Reducing Eye Cream – Pris: 499kr
Förebygg fina linjer och rynkor genom att ge den tunna huden kring ögonen lite extra omtanke. Applicera i en cirkel längs benkanten runt ögat.

3. Ansiktscreme: Doctor Babor Ultimate Repair Gel-Cream – Pris: 1299kr
Återfukta och skydda din hud mot yttre påverkningar. SPF (sun protective factor) skyddar inte bara mot solen, utan faktiskt även mot strålning från datorskärmen som leder till för tidigt åldrande av huden. Ta creme i mängd motsvarande storleken av en ärta och fördela i torrt ansikte.

Veckorutin (används en gång per vecka):

4. Ansiktsskrubb: Elemis Energising Skin Scrub – Pris: 379kr
Skrubben motverkar yttorrhet och orenheter genom att effektivt ta bort döda hudceller som lagt sig som ett blockerande lager på hudens yta. Ta en liten mängd produkt i fuktat ansikte, massera lätt i cirkulära rörelser i ett par minuter och skölj av.

Läs också: 
WLTR – personlig hudanalys

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!