Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Mode & Träning

Kevin_small_2

 

God morgon allihop !

Imorse vaknade jag till bra nyheter, fick nämligen bekräftat mitt första modelljobb i Barcelona och det känns skitkul. Jag ska göra något liknande som bilden ovan dvs. en fotografering för sportplagg.

Morgonshaken är nu i magen och om någon timme ska jag iväg och träna MMA. Förra veckan fick jag en blåtira på ena ögat något som jag ska försöka undvika idag med tanke på att jag har jobb inbokat imorgon. Var på hälsokost igår och handlade komplement till min proteinshake från SELF OMNINUTRITION (Xtreme HydroForce 1skopa/30g). Jag mixar ned proteinet med en 1tskd maccapulver, 1tskd raw cacao, 1mtsk hampaprotein samt 5-6st gojibär och vatten. För mig är det en grym start på morgon, jag får i mig näringsmässigt allt det viktiga min kropp behöver för att må bra och kunna prestera.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hola Kevin,

  Grattis till ditt första modelljobb i Barcelona. Så roligt.
  Det gick snabbt!

  Gissar att det första modelljobbet kommer att följas av många fler uppdrag.
  Du har ju vanan inne och är väldigt mångsidig.

  Dessutom kan du språket vilket gör de lättare för agenturen, fotografer och stylister
  att kommunicera med dig.

  SNYGGT JOBBAT KEVIN

  MiaZ 2015-09-22 11:24:15
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!