Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Frank the Tank

IMG_0490 IMG_0686

 

Jag tror Frankie trivs med oss i Barcelona. Han verkar iallafall gilla våra promenader längst stranden och han älskar solen. Det kan man inte tro med all päls men han föredrar oftast att lägga sig i solskenet före skuggan. Han är snart 10 månader och det är sak han gillar mer allt annat och det är att låtsasligga med sina gosedjur. Problemet med det är bara att han också gillar att bita sönder dessa och inom loppet av några dagar har vi fullt med tussar liggandes över golvet hemma. Det har köpts en och annan nalle till honom i förhoppning att den ska hålla ihop. För någon dag sedan bet han sönder den senaste utav alla han haft och vilken han älskade. Jag vet inte vad vi ska göra men det känns som han behöver någon att mysa med på sitt egna sätt och det är inte hållbart att köpa nya gosedjur varje vecka.

Har du hund och något tips till oss??

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!

  De bästa ”tuggleksakerna” är de från IKEA, råttorna från 29 kr och pandan och de håller både för valp och äldre hundar!
  Våra råttor har både överlevt vår bullmastiff och vår nya valp, som tuggar frenetiskt på allt! Det har varit vår bästa investering, de tuggleksakerna man köper från djuraffärerna överlever ju knappt en dag sedan är de söndertuggade och som du säger tussar överallt! Lycka till! #franstaff
  Med vänlig hälsning, Marie

  Marie Enström 2015-09-23 22:15:53
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Fridsell
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che