KEVIN TRIGUERO

Träningen jag hatade men nu älskar

IMG_7336

 

Då har det blivit dags för mig att ta på mig mina fivefingers och bege mig ned till stranden för att springa mina intervaller och därefter avsluta med mage på utegymet. Jag började för lite drygt en vecka sedan med min högintensiva fas igen och inledde passet med att springa 10*150m á 80-90% max o 30vila. Det känns alltid riktigt tufft att inleda en sådan period för det kräver såpass mycket från en själv men det får mig också känna mig levande. Det finns få träningsupplägg som kräver så mycket fysiskt och mentalt som Vo2Max. Samtidigt är det oerhört belönande på det sättet att man dels verkligen känner tydligt hur pass hårt man tränat men också för att man väldigt snabbt kan göra tydliga framsteg. Idag är blir det mitt 5 fyspass på 2 veckor och har planerat att köra 20*150 med samma intensitet och vila som innan och det innebär att jag fördubblat min prestation på väldigt kort tid.

Om du vill förbättra din kondition eller öka din förbränning ganska drastiskt så är detta ett bra upplägg att arbeta utifrån.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!