Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Ett starkt möte

image

image

image

image

 

Hade ett eftermiddagsflyg tillbaks till Barcelona idag vilket gav mig lite egentid på förmiddagen att upptäcka Fuerteventura. Efter frukost hyrde jag en cykel och cyklade från byn där vi bodde ut till kusten och en annan by vid namn Cotillo. Det var ca 6-7 kilometer dit längst en mest ofattbar landskap. När jag väl var framme vid kusten var det ett otroligt vackert möte med Atlanten som mötte mina ögon. Jag skrev ett inlägg på instagram där jag skrev av mina tankar och känslor just där och då, är ni nyfikna så kika på @kevintriguero.

Nu ligger jag i min säng med min älskling bredvid mig och längtar till imorgon. Det är en helt galen träningsvecka som väntar med ett par Vo2Max pass, styrkepass och otalt många cardiopass. Häng kvar för det kommer bli helt galet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind