Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Ett starkt möte

image

image

image

image

 

Hade ett eftermiddagsflyg tillbaks till Barcelona idag vilket gav mig lite egentid på förmiddagen att upptäcka Fuerteventura. Efter frukost hyrde jag en cykel och cyklade från byn där vi bodde ut till kusten och en annan by vid namn Cotillo. Det var ca 6-7 kilometer dit längst en mest ofattbar landskap. När jag väl var framme vid kusten var det ett otroligt vackert möte med Atlanten som mötte mina ögon. Jag skrev ett inlägg på instagram där jag skrev av mina tankar och känslor just där och då, är ni nyfikna så kika på @kevintriguero.

Nu ligger jag i min säng med min älskling bredvid mig och längtar till imorgon. Det är en helt galen träningsvecka som väntar med ett par Vo2Max pass, styrkepass och otalt många cardiopass. Häng kvar för det kommer bli helt galet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!