Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Stor Nyhet på gång

IMG_1533

 

Inom väldigt kort kommer du kunna följa alla mina träningspass till punkt och pricka direkt i mobilen. Varje dag kommer du att få ett eller flera meddelanden i mobilen med vad jag tränat, vilka övningar jag kört och till om med få reda på antal set, repetitioner, intensitet, vila och tekniktips. Allt för att du ska kunna träna exakt som mig så ofta du önskar och utvecklas precis som mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Kul, kommer man kunna följa kosten också?

  Johan 2015-10-06 17:42:50
  Svara
  • Svar på Johans kommentar.

   Tja Johan!

   Inte vid ett första skede men förhoppningsvis längre fram kommer vi komma till det också. Jag kommer såklart fortsätta dela med mig om kosten på bloggen men med detta verktyg kommer det bli väldigt enkelt och tydligt för dig att följa varje steg i min träning och göra detsamma.

   kevin 2015-10-06 23:07:02
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!