Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

@ Ibiza

IMG_1988IMG_2050IMG_2068IMG_2095

 

Väldigt tidigt imorse flög jag och Ellinor från Barcelona till Ibiza. Vi landade strax innan 08 och hade planerat på att ta en taxi till hotellet och checka in men strax innan vi ska lämna flygplatsen får jag för mig att kika hos ett bilbolag om vi skulle hyra en bil. Vi åkte nämligen från Barcelona mycket tidigare än det vi egentligen behövde för att få lite egen tid på ön. Det är Ellinors första gång på Ibiza och jag ville att vi skulle få lite tid ensamma innan allt jobb skulle börja. Efter att ha pratat med kvinnan i disken bestämde vi oss för att hyra en bil och utforska ön. En snabb visit på hotellet och sen har vi varit ute på vägarna fram tills sent på kvällen. Vi varit på helt magiska plats och fotat hur mycket som helst. Ni ska få se allt, håll ut!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!