Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Träna smartare och utvecklas mer

IMG_5726IMG_5777IMG_5796IMG_5798IMG_5823IMG_5864IMG_5986IMG_6001IMG_6089

 

Då undrar ni förmodligen varför vi alla har samlats på Ibiza under denna helg och det tänkte jag berätta för er nu.

FitDapt (Fit Adapt) är en applikation som kommer släppas inom kort och vilken syftar till att ge alla användare möjligheten att följa sina mest inspirerande träningsprofiler på väldig nära håll. Dvs. som användare kommer man kunna utföra och följa samma träningsprogram som de personer man  inspireras av följer. Precis som mig har ni säkert velat veta till punkt och pricka HUR någon tränar för att nå ett visst resultat och genom FitDapt kommer detta bli möjligt. Jag kommer efter varje träningspass skriva vilken muskelgrupp jag tränat, vilka övningar, hur många set, receptioner, intensitet och vila. Du kommer få ett meddelande direkt till mobilen med informationen och nu är det upp till dig att gå till gymet och göra jobbet.

Nu är det upp till dig om du vill träna lika hårt som mig eller inte, det finns inget att dölja. Du kommer kunna följa allt i min egen träning och ta del utav många års träningserfarenhet och därmed också få de mest träningssmarta passen direkt i mobilen. Jag lever för ständigt utveckling och eftersträvar att bli bättre för var dag. Därav blir frågan är om du är beredd att göra detsamma?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!