KEVIN TRIGUERO

Veckans träningstips

IMG_5878IMG_5879IMG_5889IMG_5898

 

Föregående veckan fick ni utav mig en serie magövningar som ni skulle genomföra varje dag och beroende på er förutsättningar hade fick ni olika mål. Jag hoppas ni klarade alla tre övningar och alla repetitioner och har ni gjort det så är jag övertygad om att ni har bättre utgångspunkt för att klara övningen för denna vecka.

Ta din träningspartner och sätt er jämte varandra med ansikten emot. Lägg er därefter raklånga på matta och fatta tag om varandras händer genom att ta ena handen under den andres lår/rumpa. Det är viktigt att ni aldrig släpper taget om varandras händer under hela rörelsen. Nu ska ni liggandes föra benen mot taket/himmelen och sedan byta sida med din träningspartner. Dvs. du vill nu hamna liggandes igen på andra sidan om din partner.

Du får två mål för denna vecka.

1. Dina ben och din träningspartners ben får aldrig nudda under rörelse, försök verkligen komma så högt upp med benen mot taket som möjligt för att skapa ordentligt med utrymme mellan er.

2. Du och din träningspartner ska genomföra:
Nybörjare – 3 Set 8 Receptioner
Medium – 3 Set 12 – 15 repetitioner
Avancerad – 3 Set 20 -25 Repetitioner

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!