Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Träningspass med Gino Viera

P7810363P7810351P7810401

 

Avverka ett hårt träningspass igår kväll med min gode vän Gino. Den här killen har jag tillbringat mycket tid med på gymet. Jag är uppvuxen i Farsta, söderort, och vi bodde ganska nära varandra, tränade på samma gym och hade liknande träningstänk. Därav blev det ganska naturligt att vi tränade ihop och puschade varandra dag in och dag ut på gymet. Nu för tiden hinner inte vi träna lika mycket som då men så fort det finns möjlighet möts vi upp och går till gymet för att träna. Han har tävlat lite smått på sistone och han kommer in på tävling i riktigt fin form och han har riktigt bra förutsättningar för att utvecklas ännu mer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!