KEVIN TRIGUERO

Ta kontroll

IMG_7881

 

Idag är det återigen dags att inta stranden och genomföra ett utav mina HITpass. Det har blivit en del resande på sistone och det har rubbat mitt träningsplanering en hel del. Jag har inte skitit i träningen helt utan mer fått träna utefter det som varit möjligt att göra. För mig är otroligt viktigt att kunna vara flexibel med saker i mitt liv och likaså med träningen. Även om det känns tufft ibland att inte kunna träna som jag önskar måste jag acceptera att det även finns sånna dagar och att det är okej så länge jag är medveten om mina handlingar. Viktigast utav allt är dock att alltid återgå så snabbt som möjligt tillbaks till ordinarie rutin. Jag sätter vanorna och dikterar takten i mitt eget liv.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!