Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Mode för Honom

IMG_9988 IMG_9985 IMG_9940

 

Haft en väldigt produktiv och bra dag idag. Jag har tränat, genomfört ett bra och viktigt möte och dessutom fått umgås med Ellinor, Frankie och familj som är på besök. Dagen har gått i ett och jag uppskattar det, särskilt när allt gått som det ska och jag kan luta mig tillbaks nu på kvällen njuta utav en bra film. Imorgon bitti ska jag möta upp Martin på stranden och köra igenom ett utav våra krävande men väldigt givande HIT-pass. Ska försöka spela in några korta klipp för visa för er hur det ser ut.

Tröja: COS | Byxor: Zara | Skor: Axel Arigato | Klocka: Daniel Wellington | Armband: Noie

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!