Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Mocka – Mode för Honom

IMG_0172 IMG_0128

Det är väl ingen nyhet att mocka är uppe på tapeten och jag älskar det. Det gäller dock att hitta rätt plagg och kombinera rätt. Mockaskor är ju en klassiker och bland annat hittar man riktigt snygga mockaboots hos Loake. Men man vill ändå ha mer! Häromdagen när jag strosade omkring på stan gick jag in på Zara vid Norrmalmstorg och tappade hakan när jag såg denna bruna mockajacka hägnades i ett hörn. Jag gick raka vägen till den, plockade fram rätt storlek och köpte den. Idag fick jag äntligen inviga den och det blev lika bra som jag föreställt mig.

Jacka: Zara | Skjorta: H&M | Byxor: Zara | Skor: DifficultByP | Plånbok: Tiger of Sweden

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!