Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Mina tankar en söndag

11209504_499427906891039_4093765900383240034_n

 

Jag är verkligen inte någon ”citat-kille” för trots att dessa oftast är väldigt inspirerande så anser jag att det lätt kan bli väldigt klyschigt. Däremot tycker jag väldigt om att dessa sprids för dem får mig att stanna till en sekund och reflektera över dess mening och hur jag själv förhåller mig till det som beskrivs. Igår delade en god vän till mig detta i ett inlägg på Facebook och jag blev väldigt glad. Det kommer i en punkt då jag behöver en påminnelse om varför jag gör det jag gör och som en övertygelse om att det jag jobbar mot är rätt för mig. Jag anser att många och även jag fastnar ofta vid idén eller tanke om något bättre men vi utför oftast inte dem handlingar som krävs för att ta oss dit. Därför förblir det alltid en önskan istället för att bli verklighet.

Vad drömmer du om? Är dina handlingar förenade med dina drömmar? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!