Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Ett tips till er tjejer

IMG_1504IMG_1475IMG_1494

 

Nu tänker jag ge er tjejer ett litet tips för jag vet själv hur mycket jag uppskattar när jag hittar bra idéer från andra som underlättar mitt liv. Ni har alla en man i ert liv, vare sig det är er pojkvän, bror, far eller kusin. Varje gång denne person fyller år eller när någon högtid ska firas står ni där och funderar vad ni ska ge bort till denne och varje gång suckar ni över hur svårt det är att köpa något till oss män. Tro mig, jag håller med er. Att köpa presenter till er tjejer är svårt men att köpa till en kille är omöjligt. Vi låtsas oftast inte bry oss särskilt mycket men i grund och botten är vi mer kräsna än er.

Tillbaks till mitt enkla tips. Något som vi killar tycker är jättesvårt är att veta vilka hud- & hårvårdsprodukter som är bra för oss eller inte. Vi är för lata för att ta reda på det men vi alla behöver det och innerst inne är vi väldigt kräsna om vad vi använder. När det kommer till sådant är det därför enklast när någon ställer produkterna framför oss och vi får i lugn och ro, för oss själva, testa och känna efter. Därav vill jag tipsa er om att nästa gång ni ska ge bort något till en man kika in på THE MAN BOX. Här får man var tredje månad en manlig box skickat till sig med utvalda produkter för oss att testa. På så sätt får vi ta del utav det senaste utbudet utan att behöva leta efter det.

Okomplicerat och bra, precis som vi gillar det. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind