Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

De 5 bästa farsdag presenterna

Jag har listat 5 grymma presenter att ge till farsan på farsdag. Om han inte redan är en träningstokig far så ta chansen och introducera honom till nya verktyg för att ta hand om sin hälsa.

trigger-point-performance-the-grid-revolutionary-foam-roller_1

1. Foamroller. För som inte känner till produkter så används den för att mjuka/massera eller stretcha musklerna i syfte att motverka spänningar och förbättra rörligheten. Jättebra att ha hemma och rulla igenom kroppen medan man exempelvis tittar på TV.

Gummiband

2. Gummiband. Dem allra flesta sitter idag vid skrivbordet hela dagarna och arbetar framför datorn och då är det lätt att man börjar känna av stelhet och t.o.m smärtor i överrygg, axlar och skuldror. Ett jättebra redskap att ha hemma för att stärka dessa områden. Ta 10 minuter om dagen för att arbeta dig igenom rygg och axlar med dessa och din kropp kommer tacka dig för evigt.

SUPERFOOD_super_green_hemsida

3. Self Omninutrition Super Green. Ett tillskott som är bra för hela familjen och i.o.m att det är farsdag så har du en kanonchans att få farsan att börja. Super Green är gjord från en blandning naturliga växter och innehåller mycket klorofyll och aminosyror. Ett jättebra tillskott för att balansera kosten och motverka inre stress och inflammationer.

Vibram_shoes_product_liability_cover

4. Fivefingers. Passa på och introducera för farsan nya träningsskor eller om möjligt även nya kontorsskor om inte särskilda skor är nödvändiga. Dessa är dem absolut bästa skorna för en kropp i rörelse.

maca_2

5. MACA Pulver. Denna super-rot borde finnas i allas skafferier och intas en gång om dagen. Maca har använts i urminnes tider och är superrik på väsentliga vitaminer och mineraler och innehåller dessutom höga doser aminosyror. Utöver att det är kanon för hälsan så nämns det ofta som naturens viagra och är en dokumenterad lusthöjare. Framöver blir väl båda far och mor glada över det. =P

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!