Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Svårt att finna balans

IMG_3893

 

Ibland önskar jag att dygnet hade många fler timmar och att jag kunde backa bandet ett par år. Det fina är att live en ständig läroprocess och på senare dar utvecklar man nya intressen och det känns som det inte finns tid för att uppfylla allt. Just nu är jag inne i en period där jag vill förena styrka, rörlighet och idrott och hitta en fungerande balans mellan dessa. Jag vill fortsätta ”grinda” vissa styrkepass på gymet för jag ser att det finns håll att täppa igen. Jag vill samtidigt utveckla min rörlighet genom yogan och jag finner stort nöje och intresse inom MMA. Jag vill göra allt och jag vill göra det bra. Förstår ni min frustation inombords!

Imorse när jag vaknade gjorde jag min vanliga morgondrink och gick sedan ut på terassen och gjorde yoga i ca 45 min. Det känns som en film när jag på morgonen tar ett par djupa andetag och stirrandes i solskenet. Ett par timmar senare var jag iväg på gymet och körde ca 1 timme säckträning och avsluta med lite stärkande core.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Mallorca äventyrssporter

  Här kommer en del olika länkar från företag som anordnar ”extrema” sportaktiviteter på Mallorca.

  Nästan säker på att svenska företaget för träningsresor SPRING TIME anlitar något av dessa lokala företag för
  extrema sportaktiviteter på Mallorca för sina träningsdeltagare som kan
  välja mellan en massa olika aktiviteter på en och samma resa.

  vandring, yoga, afrodance, meditation, rock climbing, olika extrema vattensporter osv osv….

  https://o2aventures.wordpress.com/
  https://www.facebook.com/Mallorca-Adventure-Sports-243976895660042/timeline/
  http://www.mallorcaadventuresports.com/
  http://www.mallorcasportsandadventure.com/#!
  http://www.breathspiration.com/#!ashtanga-and-adventure-sports-holiday-11/c1dyn

  KOLLA IN LÄNKARNA OCH LÅT DIG INSPIRERAS

  MiaZ 2015-11-07 23:36:51
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Hanna Elfast
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Fridsell
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson