Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Svårt att finna balans

IMG_3893

 

Ibland önskar jag att dygnet hade många fler timmar och att jag kunde backa bandet ett par år. Det fina är att live en ständig läroprocess och på senare dar utvecklar man nya intressen och det känns som det inte finns tid för att uppfylla allt. Just nu är jag inne i en period där jag vill förena styrka, rörlighet och idrott och hitta en fungerande balans mellan dessa. Jag vill fortsätta ”grinda” vissa styrkepass på gymet för jag ser att det finns håll att täppa igen. Jag vill samtidigt utveckla min rörlighet genom yogan och jag finner stort nöje och intresse inom MMA. Jag vill göra allt och jag vill göra det bra. Förstår ni min frustation inombords!

Imorse när jag vaknade gjorde jag min vanliga morgondrink och gick sedan ut på terassen och gjorde yoga i ca 45 min. Det känns som en film när jag på morgonen tar ett par djupa andetag och stirrandes i solskenet. Ett par timmar senare var jag iväg på gymet och körde ca 1 timme säckträning och avsluta med lite stärkande core.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Mallorca äventyrssporter

  Här kommer en del olika länkar från företag som anordnar ”extrema” sportaktiviteter på Mallorca.

  Nästan säker på att svenska företaget för träningsresor SPRING TIME anlitar något av dessa lokala företag för
  extrema sportaktiviteter på Mallorca för sina träningsdeltagare som kan
  välja mellan en massa olika aktiviteter på en och samma resa.

  vandring, yoga, afrodance, meditation, rock climbing, olika extrema vattensporter osv osv….

  https://o2aventures.wordpress.com/
  https://www.facebook.com/Mallorca-Adventure-Sports-243976895660042/timeline/
  http://www.mallorcaadventuresports.com/
  http://www.mallorcasportsandadventure.com/#!
  http://www.breathspiration.com/#!ashtanga-and-adventure-sports-holiday-11/c1dyn

  KOLLA IN LÄNKARNA OCH LÅT DIG INSPIRERAS

  MiaZ 2015-11-07 23:36:51
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind