Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Detta gör mig sjukt arg!

 

 

Jag har vetat om detta ett tag men det har aldrig tryckts upp i mitt ansikte såsom det gjorts de senaste dagarna och jag blir så jävla trött och förbannad på att se hur folk tjänar pengar på andras olycka, okunskap och utan att verkligen tillföra ett riktigt och ärligt värde. Jag ser tjejer på mina sociala kanaler, vilka är förebilder för många unga tjejer ute i landet, som marknadsför denna produkt som något positivt och det gör mig riktigt arg. Det finns ingenting med den här produkten som är bra för vikten eller hälsan. Det är snarare en jävligt obekväm sak som ingen ska betala en krona för.

På deras hemsida beskriv produkten enligt följande:

”Att bära waisttrainer/korsett, träna och äta hälsosamt är ett perfekt och effektivt sätt för dig att bli av med de extra centimetrarna kring midjan. Den hjälper dig att stärka och förbättra din hållning samt ger dig den figur du alltid önskat.

Korsetten hjälper din kropp att själv göra sig av med gifter och orenheter via din perspiration.
Trycket från korsetten gör det lättare för dig att vidbehålla målet om fler men mindre måltider.
Korsetten är perfekt för dig som vill ha ett direkt och långsiktigt resultat. För bästa långsiktiga resultat rekommenderas hälsosam kost och regelbunden träning.”

Det finns en enda vettig med mening i hela deras beskrivning och den har jag markerat i grovstil och som ni ser har den ingenting med korsetten att göra. Resterande text är bland det sjukaste jag läst. Tjejer (och killar), lyssna på mig, det finns inga genvägar för att bli mer fit och hälsosam. Det krävs att man lägger ned tid och engagemang i form av träning och god kost. Slösa inte era pengar på produkter som inte tillför något värde, lägg istället pengar på ett gym där ni trivs eller på bättre kvalitetsmat eller på en person som på riktigt hjälper er dit ni önskar.

48361236-UZctR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!